G. Bras & Zoon B.V. FijnaartGBF-Bras is een middelgroot hoveniers/groenvoorzieningsbedrijf. Het aanleggen en onderhouden van particuliere tuinen, groenvoorzieningen voor bedrijven en instellingen en het aanleggen en onderhouden van sportvelden zijn de belangrijkste werkzaamheden van GBF-Bras.

Kwaliteit- en veiligheidsystemen ISO 9001 en VCA zijn in de ogen van GBF-Bras een vereiste voor zowel de klant als de medewerkers en is inmiddels al jaren gemeengoed in de organisatie van GBF-Bras.

GBF-Bras is expert op het gebied van grassen en heeft in dat kader een exclusief produkt voor het aanleggen van gazons en grasvelden: SPUITGRAS. Bij spuitgras wordt een ideale voedingsbodem voorzien van voorgekiemd zaad verspoten op de te bezaaien oppervlakte. Met deze methode is het mogelijk om binnen 2 tot 3 weken een maaibaar gazon aan te leggen.

Naast het werk in het groen is GBF-Bras al jaren ervaren in het weren en bestrijden van ongedierte zoals houtworm/boktor, muizen, vlooien, kakkerlakken wespen enz.

Wij nodigen u uit om onze website te bezoeken of een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek.

Oude Heijningsedijk 30
4794 RE HEIJNINGEN

Telefoon: 0168-462856
Fax: 0168-463814

Internet: www.brasfijnaart.nl
E-mail: info@brasfijnaart.nl

Terug