Lesage Automatisering B.V.De behoefte aan een automatiseerder met oog voor de specifieke problematiek van de organisatie is de laatste jaren steeds sterker geworden.

De professionele no-nonsense strategie van Lesage Automatisering BV geeft perfect invulling aan deze behoefte en is een van de redenen dat steeds meer bedrijven kiezen voor de service-gerichte aanpak van Lesage Automatisering BV.

Lesage Automatisering BV levert al vele jaren personal computers, printers, software, netwerken etcetera aan kleine en grotere ondernemingen en instellingen. Daarnaast installeren en onderhouden wij personal computers en netwerken en bieden we Internet-oplossingen.

Om jezelf totaalleverancier te noemen moet je over nogal wat faciliteiten beschikken en een groot aantal diensten kunnen verlenen. Zo beschikt Lesage Automatisering BV over een eigen technische dienst en gekwalificeerde medewerkers om u als klant op ieder moment van dienst te kunnen zijn. Bovendien worden onze medewerkers continue bijgeschoold om zodoende op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen. Een aantal certificeringen door grote partijen zijn hier het positieve gevolg van: zo mag Lesage Automatisering BV zich Microsoft Certified Partner, Compaq Geautoriseerd Reseller, Hewlett Packard Business Partner, NEC Elite partner, Cisco Geautoriseerd Reseller, Business Base Qualified Partner en Exact geautoriseerd reseller noemen!

Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Neerstraat 2
4751 JK OUD GASTEL

Telefoon: 0165-518050
Fax: 0165-518044

Internet: www.lesage.nl
E-mail: info@lesage.nl

Terug