XLPrint EuropeXLPrint Europe is een dochter onderneming van XLPrint Software, welke al meer dan 10 jaar dokument ontwikkelings software ontwikkelt.
Het meest recente produkt - Paris, The Document System - is nu al ge´nstalleerd bij meer dan 4000 organisaties in meer dan 50 landen over de hele wereld.
Gebruikers van dit software pakket kunnen worden gevonden in alle business sectoren.

Paris is een kosten effectief dokument ontwikkelings- en management oplossing waarmee innovatieve en effectieve dokumenten kunnen worden ontworpen en afgedrukt op elke Postscript of PCL geconnecteerde printer. Paris is een 32 bit Windows applicatie zodat elke host, die kan communiceren via TCP/IP, als bron voor input data kan dienen. Deze data mag ongeformatteerd, een database of Xerox DJDE geconditioneerd zijn. Xerox proprietary resources kunnen worden geconverteerd in Paris als een "one-off" proces.

Paris is een excellente manier om PDF of PCL bestanden te creŰren voor input in een archiverings system. XLPrint is distributeur van een archiverings oplossing, ddCOLD, dat voorziet in intensieve indexerings- en zoek mogelijk-heden voor hoge volumes in dokumenten.

Nieuw voor 2001 is Paris Versie 3, dat additionele functionaliteit voor de Internet Wereld herbergt. Paris V3 is nu e-nabled.

Westerstraat 12
4671 CJ DINTELOORD

Telefoon: 0167-523948
Fax: 0167-524603

Internet: www.xlprint.com
E-mail: europe@xlprint.com

Terug