Chemitec B.V.Chemitec B.V. is een internationaal opererende onderneming gespecialiseerd in de ontwikkeling, marketing en verkoop van hoogwaardige en milieuverantwoorde industr´ele reinigings- en onderhoudsproducten.

Onze onderneming levert een uitgebreide range van producten voor de meest uiteenlopende toepassingen die alle voldoen aan de hoogste eisen aangaande kwaliteit, veiligheid en milieu. Als specialisten hebben wij de kennis en mogelijkheden om reinigings- en onderhoudsproducten naar uw individuele behoefte te formuleren.

Wij hebben meer dan vijfentwintig jaar gebundelde know-how en expertise op het gebied van hoogwaardige en milieuverantwoorde industr´ele reinigings- en onderhoudsproducten en beschikken over een team van ervaren adviseurs, projectbegeleiders en productontwikkelaars.

Door onze op synergie gerichte aanpak zijn onze adviezen, diensten en producten dusdanig innoverend, dat er in binnen- en buitenland een immer groeiende afzet is van onze producten. Mede daardoor is Chemitec inmiddels uitgegroeid tot een moderne en internationaal gerespecteerde onderneming.

Gildelaan 1
4761 BA ZEVENBERGEN

Telefoon: 0168-380622
Fax: 0168-380464

Internet: www.chemitec.nl
Internet: www.chemitec-europe.com
E-mail: info@chemitec.nl

Terug